Voor Particulier en Industrie
Brandstraat 101 - 9255 Buggenhout

Carports 

Een carport in voortuinen of tegen een zijgevels, u ziet ze meer en meer opduiken. De kostprijs voor een carport ligt merkbaar lager dan een gewone garage en het heeft ook wel enkele interessante voordelen. Zo is een typisch voordeel de verluchting. Wanneer uw wagen veel met condensvocht in aanraking komt, zal die beginnen roesten. Iets wat veel voorkomt bij wagens die vanuit een koude omgeving in een warme garage komen te staan. Condens vormt zich op de koudere delen van de wagen. Dit kan u tegengaan door de temperatuursverschillen te minimaliseren en een vorm van verluchting te voorzien, wat bij een carport het geval is.

Carports zijn realiseerbaar in verschillende maten en uitvoeringen. We bekijken graag met u deze mogelijkheden om te zien welk materiaal en welke vorm het beste past bij uw woning.

Tuinhuizen

Al uw tuinmateriaal krijgt zijn plaatsje in een praktische gebouwd tuinhuis. Hier heeft u ook een ruime keuze aan afmetingen, stijlen en uitvoeringen. U kunt rekenen op een vakkundige plaatsing en een degelijke professionele afwerking!

Bekijk hier enkele referenties

Interesse of een vraag? Maak snel een afspraak