Voor Particulier en Industrie
Brandstraat 101 - 9255 Buggenhout

Nidagravel grindstabilisatie is ontwikkeld voor de aanleg van stabiele, duurzame en waterdoorlatende verhardingen in grind. Met Nidagravel grindstabilisatie is grind makkelijk begaanbaar, in tegenstelling tot gewoon los grind. U zakt er niet langer meer in weg. Rijden met de fiets, rolstoel of de kinderwagen, dankzij Nidagravel is dit geen probleem meer. Ook met uw wagen zal u geen last meer hebben van spoorvorming. Het grind wordt vastgelegd in honingraten waardoor het niet meer weg kan lopen. 

Er zijn verschillende toepassingen voor deze vorm van verharding.

  • Opritten en parkings.
  • Wandel- en fietspaden.
  • Tuinpaden en terrassen.
  • Openbare plaatsen.
  • Daktuinen.
  • ...

De platen in honinggraadstructuur zijn gemaakt uit geëxtrudeerde polypropyleen (diameter 49 mm) en geven aan grind en zand de gewenste stabiliteit, terwijl deze platen onzichtbaar toch onzichtbaar blijven. De uitstekende drainage van de Nidagravel platen, laten u toe een waterdoorlatende verharding te gebruiken zonder put- of plasvorming. De lichte en flexibele Nidagravel platen kunnen perfect de vorm volgen van uw terrein. Het poreus geotextiel aan de onderkant van de plaat, voorkomt dat grind onder de plaat wegzakt, waardoor later de plaat weer naar boven wordt geduwd. Door dit textiel krijgen wortels en onkruid ook geen kans om door het pad te breken. Een laag gewicht in combinatie met grote afmetingen laat tevens een snelle plaatsing toe. Nidagravel is recycleerbaar en is bestand tegen vorst en UV-stralen. 

Buiten Nidagravel, beschikken we over een uitgebreid gamma aan betonklinkers, Belgische & Aziatische blauwe hardsteen, steenslag, dolomiet,...

Bekijk hier enkele realisaties

Interesse of een vraag? Maak snel een afspraak